Dålig uppdatering!

Hejsan Bloggen!
Förlåt att jag inte har skrivit något på ett par dagar. Men det har liksom inte hänt såå mycket mer än att jag har jobbat.
Fast i fredags så köpte vi en bil och idag ska vi hämta den. Härligt med en egen bil!

Idag är det min lediga dag så idag har jag lite att göra. Idag måste jag förbi banken och beställa nya visa-kort och börja fondspara. Ta en fika med Anna, hon lämnar oss på 131 för ett år framöver. Anna har fått ett vikariat på SK som produktkoordinator jättekul för henne! Men tråkigt för oss..
Som sagt så får vi bilen idag så det blir väl en sväng och kolla efter den nya MacBook Pro. Hoppas jag hittar den! :)

Hej så länge!

Lycka!

Yeeey nu har jag vart och hämtat ut min iPhone 4. :) Och nu har den nya macbook pro släppts. Vill ha!


Jag är verkligen så himla trött idag, har jobbat 8-19.10. Kommer somna skönt ikväll.
Stadium har fått in massor av nya fina vår- och sommarskor i fina färger. Ska ta kort på mina favoriter så kan jag visa er.

Jag var förbi apoteket idag angående utslaget under ögat och fick hem en extra fet kräm. (en liten provtub) Smeta in utslaget med krämen och nu har det börjat klia istället. :( Kanske betyder att det hållaer på att försvinna? Får hoppas det.

Nej du bloggen nu ska jag pilla lite på min iPhone!


Utslag under ögat :(

Usch jag har nåt rött utslag under vänstra ögot. Det är rött och lite skorvligt som torr hud. Läste på internet att det kunde vara eksem. Jag smörjer in ansiktet med kräm varje dag men verkar inte direkt hjälpa. Kanske är en för dålig kräm. Får gå förbi apoteket någon dag och se om dom har någon dunderkräm eller nåt.

Jag har den här ansiktskrämen




Spanat runt lite efter resor!

Har setat och tittat runt lite nu på morgonen efter resor. För nu vill man ha sol!

Min drömresa skulle vara en rundresa i Tanzania med safari och en vecka på Zanzibar. Jag pratade lite om rundresor med mamma i höstas men så rann det bara ut i sanden. Men titta va jag hitta: Drömresan!

Men i sommar lutar det nog åt Cypern igen. Kan inte hjälpa det, jag bara älskar cypern! (iaf mitt favorit resemål inom europa) Underbart klimat, fina stränder och underbart vatten. Vad mer kan man begära?  Cypern

Tycker solresor har mycket fina hotell och bra priser på sina resor.
http://www.solresor.se/resa-till/tema/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=2

Om du vill ha chansen att vinna en resa så klicka på länken ovan!



Bilden är tagen från en restaurange i Thailand. Man blir ju inte bara lite sugen.


Jag har anmält mig till Stadiums ambassadör till midnattsloppet. Det innebär att man ska blogga om sin träning till midnattsloppet och så ska man även starta i själva loppet också. Tycker det låter superkul och hoppas jag blir utvald. Det var tydligen många som var intresserade. Så håll tummarna!

Vilket är erat dröm eller favoritresemål?


Söndags ångest på måndag

God morgon bloggen!

Nu har jag vaknat och har även en liten släng av ångest. Jobba imorgon.. Den ångesten som folk har på söndagar om att ledigheten är över den får jag på måndagar istället. Det finns så mycket annat jag vill göra istället.

Om det var jag som hade vunnit 124 miljoner på lotto i lördags så skulle jag starta den hjälpverksamhet som jag har tänkt på länge. Eftersom jag känner att jag aldrig skulle hinna starta upp en verksamhet eftersom jag jobbar så blir det inget. Men om jag hade vart oberoende av pengar så hade man ju haft lite mer tid över. Så jag fortsätter drömma!

Kan ju berätta lite kort om vad jag hade tänkt. Affärerna, sjukhusen, privatpersoner m.m slänger mängder med mat varje dag. Istället för att maten slängs och den gör absolut ingen nytta så samlar man in maten och tillagar den. Och delar ut det till hemlösa och personer som har det svårt ekonomiskt, personer som inte får ihop pengar till mat på bordet. Det känns så hemskt att vi bara slänger en massa medans andra ligger ute och svälter. Det här är något jag verkligen skulle vilja försöka göra.

Nej usch idag är det tvättstugan som gäller.. och sen storhandla, det behövs verkligen har ingen mat hemma.

(jag är verkligen kass på det här med att lyckas göra bloggen snygg, men jag försöker så håll ut)

Snart tappar jag håret!

Jag håller på att bli galen. Försöker göra en snygg header men fattar verkligen inget och får inte till det alls!!

Söndag och sen uppdatering

Hejsan bloggen och läsare!

Idag har jag vart i Kungens Kurva och kollat lite efter en ny dator. Min börjar bli lite gammal. Jag vill ha en laptop som jag lätt kan redigera om lite bilder och sånt på. Så jag tänkte köpa en MacBook Pro men så fick jag höra att det kommer snart en uppdatering. Så nu blir det att vänta ett tag till. Hoppas det kommer en snart. Det spekuleras på nätet om att den kommer släppas den 24 feb hoppas det är i Sverige och inte i USA.

Får gå förbi pappa och låna photoshop elements och hoppas det går att köra på den här datorn. Så jag kan lägga upp lite bilder på bloggen så den blir lite roligare. Har ju en massa bilder från förra veckan när vi var i Sälen.

Men det blev iaf tillslut en iPhone 4 och det blir nog bra. Får se när man får den bara, leveransen skulle vara mellan 1-3 veckor. Lite segt.

Vi är även ute efter en bil men vet inte riktigt vad. Kravet är att den ska ha en stor skuff så det lutar väl åt en kombi. Men det är ju hur svårt som helst. Så jag gissar på att det inte kommer bli någe bilköp dom kommande månaderna iaf.

Usch det här låter ju inge vidare. Vad man spenderar pengar.

 


Beslutsångest!

Jag har beslutsångest. Jag ska nämligen köpa en ny mobil, det står mellan HTC Desire eller iPhone 4. Tänkte bestämma mig idag. Har skjutit upp det i några dagar.

Vad tycker ni?


iPhone 4






HTC Desire




Gravid??

Jag har så himla ömma bröst just nu och fått värsta dillen på oliver. Speciellt gröna oliver med pimientos i mm gott. Har liksom aldrig gillat oliver förut.

Men jag kan lugna er läsare att jag troligtvist inte är gravid.
Men jag behöver iaf shoppa nya bh:ar då dom flesta av mina är för små, brösten ploppar nästan ut. Krymper bh:ar i tvätten? Kanske därför jag får ömma bröst..

Grown ups var inte så jättebra. Sevärd om den går på tv men inte att hyra den. Inget jag skulle tips någon. (sen så är jag ganska svår flirtad när jag är trött.)


Idag skulle jag verkligen behöva städa, tvätta och storhandla. Men får se hur de blir med den saken.

Vad ska ni göra idag?


Fredagkväll

Tjena bloggen!

Ikväll blir en riktig myskväll, är så himla trött. Plutten är och hämtar pizza. Och så har vi massor av godis. Mys!
Vi har även hyrt två filmer;








Nej nu blire dela en pizza med älsklingen och film!

Hej då bloggen hör i morgon!


Skate Rea!

Hej bloggen, min nya vän!

Du får bli min nya vän, känner att jag behöver ha någon att prata av mig med. Eftersom jag inte har så många vänner att prata med så får du stå ut.
Tror mamma tycker jag börjar bli lite jobbig med mitt tjattrande. ;)

Tänkte bara säga att stadium har en härlig skate rea just nu. Själv ska jag köpa en Madrid longboard. Fett nice! :)